Retourneren

Het kan altijd voor komen dat het door u bestelde artikel niet aan de verwachtingen voldoet. U kunt deze altijd binnen 14 dagen na ontvangst in originele staat en verpakking retourneren naar:

Mayfair-ruitersport
Ruttensteeg 3
4271 LS Dussen (N-Br.)
Nederland

Zorgt u er aub voor dat er een kopie van de factuur bij de te retourneren artikelen zit, zodat we het bedrag kunnen terug storten op uw rekening. Indien gewenst kunt u hier een Modelformulier downloaden (PDF) wat u bij de te retourneren artikelen kunt bijvoegen.

Het is altijd handig om even contact met ons te hebben via telefoon (06-22 33 75 44) of mail (info@mayfair-ruitersport.nl). Dan zijn we alvast op de hoogte.
De verzendkosten van het retourneren komen voor uw eigen rekening, of het moet zo zijn dat wij u volledig verkeerd hebben geïnformeerd en geadviseerd. Dan nemen wij deze kosten uiteraard voor onze rekening. Na ontvangst wordt het volledige orderbedrag (inclusief de betaalde verzendkosten) vergoed. Wij trachten de creditering binnen een week na ontvangst uit te voeren, uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst.